Dosare penale întocmite de polițiștii harghiteni (perioada 29-31 martie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 29 martie 2024, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cristuru Secuiesc au depistat un bărbat, de 24 de ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din Cristuru Secuiesc, iar în urma testării cu aparatul din dotare au rezultat indicii cu privire la prezența unor substanțe interzise.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor intrezise.

La data de 29 martie 2024, în jurul orei 23:50, un bărbat de 35 de ani, din orașul Bălan a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea un autoturism pe D.E.578, în Siculeni, dinspre municipiul Gheorgheni către Miercurea-Ciuc, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 30 martie 2024, în jurul orei  3:30, un tânăr de 19 ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 30 martie 2024, în jurul orei 23:20, un bărbat de 55 de ani, din județul Covasna, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Miercurea-Ciuc având  0,47 mg/L alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 31 martie 2024, în jurul orei 10:4,0, un tânăr de 25 de ani, din Ciceu, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.J.123/D, în afara localității Sâncrăieni având  de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 15:40, polițiștii din cadrul Serviviului Rutier au depistat un bărbat de 50 de ani, din Sânsimion, în timp ce conducea un autoturism pe D.J 123/A, în comuna Sântimbru, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au constatat, ca urmare a verificărilor  efectuate, faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

La data de 31 martie 2024, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul  Biroului Rutier Gheorgheni au depistat un bărbat de 31 de ani, din Remetea, în timp ce conducea un autoturism pe D.E.578, în Voșlăbeni, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy