Bűnügyi eljárásokat indítottak a Hargita megyei rendőrök (március 29-31)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. március 29-én 12:00 óra körül a székelykeresztúri rendőrőrs munkatársai azt észlelték, hogy egy 24 éves székelyudvarhelyi férfi személygépkocsit vezet Székelykeresztúr egyik utcáján, és a rendelkezésre bocsátott készülékkel végzett vizsgálatot követően tiltott szerek jelenlétére utaló jeleket találtak.

A férfit biológiai mintavétel céljából kórházba szállították.

Bűnügyi eljárást indítottak ellene bódító szerek hatása alatt történő járművezetés miatt.

2024. március 29-én, 23:50 körül egy 35 éves balánbányai férfit észleletek a rendőrök szolgálatuk gyakorlása közben a D.E.578-as úton, Madéfalván, Gyergyószentmiklós és Csíkszereda között, és az alkoholszondás teszt 0,99 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a leheletében.

Bűnügyi eljárás indult a szóban forgó személy ellen ittas járművezetésért.

2024. március 30-án, hajnali 3:30 körül egy 19 éves székelyudvarhelyi férfit a Közrendvédelmi Hivatal rendőrei a lakóhelyén lévő utcán gépkocsivezetés közben igazoltattak, és az alkoholszondás teszt 0,55 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a leheletében.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő járművezetés miatt bűnügyi eljárást indítottak ellene.

2024. március 30-án 23:20 óra körül egy 55 éves Kovászna megyei férfit a rendőrök szolgálatuk gyakorlása közben észleltek Csíkszereda egyik utcáján. Az alkoholszondás ellenőrzés 0,47 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a férfi leheletében.

Az ügyben alkoholos befolyásoltság alatt történő járművezetés bűncselekménye miatt bűnügyi eljárás indult.

2024. március 31-én, 10:40 körül egy 25 éves csíkcsicsói férfit észleltek a rendőrök Csíkszentkirály külterületén, a D.J.123/D úton személygépkocsi vezetése közben és 0,50 mg/l tiszta alkoholt mutattak ki a leheletében.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés miatt bűnügyi eljárás indult ellene.

Ugyanezen a napon, 15:40 körül a Közúti Közlekedési Szolgálat rendőrei egy 50 éves csíkszentsimoni férfit észleltek, miközben a D.J 123/A úton, Csíkszentimre községben személygépkocsit vezetett, és az alkoholszondás tesztet követően 1,15 mg/l tiszta alkohol volt az eredmény a leheletében.

Ugyanakkor a rendőrök ellenőrzésük eredményeként megállapították, hogy a szóban forgó férfi nem rendelkezik semmilyen járműkategóriára érvényes vezetői engedéllyel.

Az ügyben alkoholos befolyásoltság alatt történő járművezetés és jogosítvány nélküli vezetés miatt büntetőeljárás indult.

2024. március 31-én, 18 óra körül a gyergyószentmiklósi Közlekedési Iroda rendőrei egy 31 éves gyergyóremetei férfit vettek észre, aki a D.E.578-as úton, Vasláb településen közlekedett, és az ellenőrzéseket követően kiderült, hogy a jogosítványa fel van függesztve.

Bűnügyi eljárás indult vezetői engedély nélküli járművezetés miatt.

  • a Hargita megyei rendőrség által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy