Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dosare penale pentru abateri de la regimul circulației rutiere

Polițiștii harghiteni au identificat un autovehicul neînmatriculat la Ditrău, iar la Ciumani un conducător auto cu un permis de conducere fals.

La data de 15.04.2019, în jurul orei 12:40, K.A. de 49 de ani, din comuna Ditrău, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea, pe strada Lungă din localitatea sa de domiciliu, o autoutilitară neînmatriculată.

În aceeași zi, în jurul orei 16:00, polițiștii l-au identificat pe I.A. de 30 de ani, din comuna Ciumani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având un permis de conducere fals.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, respectiv conducere fără permis și uz de fals pentru care, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *