Dosare penale, pentru abateri la regimul rutier, întocmite de polițiștii harghiteni la sfârșit de săptămână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 22 septembrie 2023, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat, de 70 de ani, din județul Covasna în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta are permisul de conducere reținut.

La data de 23 septembrie 2023, în jurul orei  9:00, un bărbat de 70 de ani, din municipiul Gheorgheni, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea un autoturism având 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 septembrie 2023, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Gheorgheni au depistat un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având 1.22 mg/l.

La aceeași dată, în jurul orei 11:50 un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Toplița a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de 0.50 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, pentru conducere sub influența alcoolului sau conducerea unui vehicul fără permis și continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy