Közlekedési szabálysértések miatt indított büntetőeljárások

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 szeptember 22-én 21 óra körül a székelyudvarhelyi rendőrség Közlekedési Irodájának rendőrei szolgálat közben észleltek egy 70 éves Kovászna megyei férfit, aki személygépkocsit vezetett, és az ellenőrzések után kiderült, hogy a vezetői engedélye be van vonva.

2023 szeptember 23-án 9 óra körül egy 70 éves gyergyószentmiklósi férfit a rendőrök szolgálati feladataik ellátása közben, gépkocsivezetés közben észleltek a forgalomban, 0,44 mg/l tiszta alkohol volt a leheletében.

2023 szeptember 24-én 19:30 körül a gyergyószentmiklósi rendőrkapitányság rendőrei egy 42 éves helyi férfit észleltek, aki 1,22 mg/l véralkoholszint mellett vezetett autót.

Ugyanezen a napon, 11:50 óra körül egy 35 éves maroshévízi férfit a rendőrök szolgálatuk gyakorlása közben észleltek gépkocsivezetés közben, és az alkoholszondás tesztet követően 0,50 mg/l alkoholszintet mértek a leheletében.

A rendőrök minden esetben bűnügyi eljárást indítottak alkoholos befolyásoltság alatti vezetés, illetve jogosítvány nélküli járművezetés miatt, és az ügyészség koordinálásával folytatják a nyomozást.

  • a Hargita megyei rendőrség által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy