Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier, intocmite de polițiștii harghiteni în prima zi din luna august

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 1 august 2023, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Miercurea Ciuc, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat o tânără, de 19 ani, din localitatea Tomești, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Miercurea Ciuc, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aceasta nu este posesoare a unui permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

La câteva ore după incident, în jurul orei 3:00, polițiștii au depistat un bărbat de 50 de ani, din Miercurea Ciuc, în timp ce conducea un autoturism având 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 1 august 2023, în jurul orei 4:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au depistat o femeie de 28 de ani, din Odorheiu Secuiesc, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost stabilit faptul că aceasta se afla sub influența alcoolului, fiind înregistrată o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia în cauză a fost condusă la spitalul din localitatea pentru a-i fi prelevate probe biologice, iar aceasta a refuzat recoltarea.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru refuzul de prelevare de mostre biologice.

  • informații furnizate de IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy