Două femei au jefuit un bătrân de 82 de ani

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au identificat două femei, de 35 şi 41 de ani, din comuna Cozmeni, suspecte de comiterea unui furt din locuinţa şi buzunarul unui bătrânel, de tot atâţia ani câţi banii din portofel, din municipiul Miercurea-Ciuc.

La data de 29 martie a.c., în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc, au fost identificate B.A. de 35 de ani şi B.I. de 41 de ani, ambele din comuna Cozmeni, suspecte de comiterea unui furt din locuinţa unui bătrânel de 82 de ani, din municipiul Cozmeni.

În fapt, la data de 25 martie 2016, în jurul orei 13:20, cele două femei au fost primite în locuinţă de M.Z. de 82 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, i-au cerut bătrânelului un pahar cu apă şi profitând de neatenţia acestuia, i-au sustras din buzunarul pantalonilor un portofel, în care avea 82 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy