DROGURILE, O ALEGERE NESĂNĂTOASĂ! Activitate de informare a polițiștilor în taberele de vară organizate în Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Cu ocazia activităților desfășurate, în vederea prevenirii consumului de droguri în rândul tinerilor și copiilor, polițiștii județului Harghita și specialiștii de la antidrog au fost prezenți, la data de 6 iulie a. c., în taberele de vară organizate în municipiul Miercurea Ciuc.
Au beneficiat de sfaturi utile 30 de elevi și 6 cadre didactice.

„Cei prezenți au fost informați cu privire la riscurile la care se expun dacă consumă alcool sau alte substanțe interzise, le-au fost oferite sfaturi pentru o alternativă sănătoasă de viață și au fost îndemnați sa ceară ajutor ori de câte ori se găsesc în situații vulnerabile.”, transmite IPJ Harghita.

Alcoolul și/sau drogurile nu vă rezolvă problemele, vă alterează relațiile cu familia și prietenii, vă slăbește starea de sănătate, motiv pentru care polițiștii vă recomandă să alegeți înțelept!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy