Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

După ce a reclamat calul tatălui furat, unul din fii a aflat că fratele-ar fi vinovat

La data de 27.11.2018, în jurul orei 17:00, Postul de Poliţie Corund a fost sesizat de un localnic despre faptul că, în aceeaşi zi, persoane necunoscute au sustras un cal şi un atelaj hipo ce aparţineau tatălui său, cauzând un prejudiciu de aproximativ 700 de lei.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe suspectul comiterii faptei, acesta fiind fratele reclamantului, respectiv S.G. de 34 de ani, care a vândut carul şi calul unui localnic din comuna Şimoneşti.

Cel în cauză a fost depistat de poliţişti pe raza oraşului Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 14 Ghindari, acesta fiind condus la sediul Postului de Poliţie Corund pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.