Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Anunț: S.C. GREENGOLD VALUE FOREST S.R.L., titularul: ”Planului de Amenajament silvic U.P. XIV Secu”

S.C. GREENGOLD VALUE FOREST S.R.L., titularul: ”Planului de Amenajament silvic U.P. XIV Secu”, pe teritoriul administrativ al mun. Toplița și orașului Borsec, anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare acestuia în cadrul  planurilor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu și evaluare adecvată.

Documentaţia care a stat la baza deciziei privind etapa de încadrare poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia  Mediului Harghita din Miercurea Ciuc, str.Márton Áron, nr.43, în zilele luni-joi între orele 800-1630, vineri între orele 800-1400.

Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia  Mediului Harghita, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului; Tel: 0266-312454; 0266-371313; fax: 0266-310041. Proiectul deciziei etapei de încadrare se află la următoarea adresă de internet: apmhr.anpm.ro/Reglementări/Avizul de mediu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.