Ei sunt favoriții la cucerirea US Open! Reușește Novak Djokovic un nou succes?

0

Articol disponibil în: Română

 

Cu o tradiție lungă de 141 de ani, turneul de Mare Șlem care se desfășoară în Statele Unite ale Americii este una dintre cele mai populare competiții de tenis din întreaga lume. Desfășurate pe suprafață de tip hard, meciurile de la US Open pun la încercare anduranța sportivilor, precum capacitatea lor de a face față trecerii pe un fus orar nou după încheierea sezonului european de vară. 

În 2022, turneul masculin de la Flushing Meadows va debuta în data de 29 august și își va consuma ultimul act pe 11 septembrie, într-o zi cu o încărcătură emoțională pentru publicul american. Vor lua startul în cadrul competiției cei mai importanți și cei mai în formă tenismeni din lume, iar bookmakerii deja au trasat cotele pe care fiecare dintre principalii favoriți le au pentru cucerirea trofeului. Iată cum arată cotele!

Cotele la pariurile pe US Open: cine este favoritul competiției?

Cel mai important turneu de tenis disputat pe suprafață de tip hard a produs la fiecare ediție partide memorabile și rezultate surprinzătoare. Ediția din 2022 a US Open este una care atrage interes din partea tuturor fanilor tenisului și datorită faptului că, la ultimele competiții de mare șlem au ieșit în evidență veteranii acestui sport. Este vorba despre Rafael Nadal și Novak Djokovic, care au reușit să le ia fața “lupilor tineri“ și să se impună la Roland Garros, respectiv Wimbledon.

Bookmakerii au ținut cont de parcursul celor doi coloși din Spania și Serbia și le-au oferit cote care îi clasează în top 5 favoriți la cucerirea titlului pe teren american. Iată cum arată topul, în integralitatea sa:

  1. Novak Djokovic – cota 2,60 – campionul de la Wimbledon este principalul favorit la câștigarea trofeului pe care și l-a mai trecut în cont și în 2011, 2015 și 2018. În vârstă de 35 de ani, Nole nu renunță la dorința de a stabili noi recorduri, înainte de a-și încheia cariera.
  2. Daniil Medvedev – cota 3,40 – liderul ATP a ajuns și el la 26 de ani și vrea să reediteze performanța din 2021, când a câștigat US Open. În ciuda formei excelente a lui Djokovic, Medvedev este considerat de mulți experți drept favoritul principal al competiției.
  3. Carlos Alcaraz – cota 4,50 – spaniolul în vârstă de 19 ani a ajuns până în sferturile de finală în 2021, dar își propune să cucerească pentru prima dată un turneu de Mare Șlem. Provocarea se anunță a fi una foarte dificilă pentru Alcaraz, însă deloc imposibilă!
  4. Rafael Nadal – cota 6,50 – campionul Australian Open și Roland Garros 2022 vrea să cucerească încă un trofeu de Mare Șlem. Ar fi al cincilea succes pe teren american, după cele din 2010, 2013, 2017 și 2019. 
  5. Alexander Zverev – cota 9,00 – în vârstă de 25 de ani, neamțul a mai jucat o finală la US Open în 2020 și este al cincilea favorit în 2022, conform cotelor la pariurile pe US Open. 

Profită și tu de cotele la pariurile pe US Open, din secțiunea aferentă tabloului masculin și trăiește la intensitate maximă fiecare partidă jucată de favoritul tău la Flushing Meadows. Nu uita că aceste cote pot suferi modificări până la startul competiției. 

De asemenea, nu uita că poți paria live pe meciurile de la cel mai important turneu de tenis disputat peste ocean! 

Sursa foto: Pixabay.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy