ETNICII MAGHIARI AU INTRAT CU TRICOLORUL ROMÂNESC ÎN BISERICĂ CHIAR DE ZIUA MAGHIARILOR DE PRETUDINDENI… UN GEST FIRESC ÎN FOND…

1

Articol disponibil în: Magyar Română

ziua-maghiarilor-de-pretutindeni-cluj-napoca-2016

Peste 500 de etnici maghiari de la Cluj au ieșit în stradă pentru a sărbători Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, transmite Știri de Cluj.
Aceștia au pornit din fața Institutului Teologic Reformat și au marșat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, până la Biserica Sf. Mihail, unde participă la o slujbă religioasă.
Manifestanții au intrat în biserică arborând și tricolorul, alături de steagul Ungariei și cel secuiesc. Tricolorul a fost ținut de unul dintre tineri și a deschis drumul alaiului care a intrat în biserică.

Diana Jipa – Sibiu

1 Comentariu
  1. Mm spune

    Daca vor face asa ceva la toate manifestarile vor constata ca romanii ii vor privi altfel. Trebuie sa stie si sa simta ca fac parte din Romania unde iata ca pot sa se manifeste cum vor. Toleranta din partea noastra poate fi ceruta numai cand ofera si ei asa ceva.Deci bravo, hai ca se poate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy