Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Evaluarea Națională 2022. Vezi rezultatele afișate pentru județul Harghita (înainte de contestații)

Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2022 au aflat astăzi, 23 iunie, primele rezultate de la examen. Acestea sunt afișate atât la avizierele şcolilor, cât şi pe site-ul edu.ro.

Rezultatele au fost publicate anonimizat, adică cu un cod de identificare, în locul numelui și prenumelui elevului.

VEZI AICI rezultatele  la EVALUARE NAȚIONALĂ 2022 – în județul Harghita, după MEDIE

În Harghita,  la examenul de Evaluare Națională, nu a fost înregistrată nicio medie de zece.

Elevii nemulțumiți de rezultate pot depune contestații astăzi, 23 iunie, între orele 16:00-19:00 și mâine, 24 iunie, între orele 8:00 și 12:00

Contestațiile vor fi soluționate, în perioada 24 iunie – 29 iunie 2022. Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice.

Candidații care depun/transmit contestațiile  completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate joi, 30 iunie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.