Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Eveniment: Expozițiile celor mai ample manifestări de artă plastică din județ

SALONUL HARGHITEAN, ediția a VI-a, una dintre cele mai ample manifestări de artă plastică din județ este organizat și anul acesta de Consiliul Județean Harghita, Central Cultural Județean Harghita și Asociația Cultura Nostra.

La eveniment participă artiști harghiteni și artiști originari din județ, dar și cei care sunt membri unor asociații recunoscute pe plan profesional, respectiv cei care au studii superioare în domeniu sau sunt studenți.

Locațiile expozițiilor itinerante:
– Miercurea-Ciuc, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, 27 septembrie – 16 octombrie 2018
– Lăzarea, Casa de Cultură – sala “Cika”, 18 octombrie-07 noiembrie 2018
– Odorheiu-Secuiesc, sala de concerte a Casei de Cultură Municipală, 08-21 noiembrie 2018

„Rădăcini” a fost tematica impusă a Salonului din 2018. Pe baza deciziei, juriului organizatorii vor acorda două premii de excelență pentru doi artiști participanți. Anul acesta, juriul a fost format din: Márton Árpád-pictor, Koszti István Miklós-grafician, Botár László-artist plastic.
La actuala ediție a Salonului Harghitean participă 32 de artiști cu mai mult de 40 de lucrări.

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Miercurea Ciuc și organizat de Consiliul Județean Harghita și Centrul Cultural Județean Harghita. În buna defășurare a evenimentului, la categoria coorganizatori se află Asociația Cultura Nostra, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Casa de Cultură Odorheiu Secuiesc, Primăria Lăzarea, Centrul Cultural și de Arte Lăzarea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.