Eveniment moto în Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

thumbnailEtapa a VI-a si ultima din Campionatul National Individual al Romaniei la Motocros se va desfasura la Lazarea, sambata 30 septembrie 2017. Moto-clubul Bastya Lazarea este organizatorul etapei care va decide Campionii Nationalii la Motocros, aceasta urmand sa se desfasoare pe Circuitul de Motocros de la Ghidut.

Participa clasele: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2; Quad.

Antrenamentele libere incep la ora 10:30, cele oficiale la 12:00, prima mansa la ora 13:40, iar cea de a doua la ora 16:00. Festivitatea de Premiere este programata la ora 18:30.

thumbnail (3)La Clasa MX1 Stoichescu Mihai de la Moto Extrem Lugoj conduce clasamentul national, dar inca mai poate fi intrecut de Cojanu Ionut Marius de la Steaua Bucuresti aflat la 23 de puncte distanta. La MX2 vom avea o lupta foarte stransa pentru titlul de Vicecampion National intre Biro Toth Sebasztian de la Motor Tehnic Targu Mures si Slabescu Serban Constantin de la Supercross Alexandria. Intre cei doi sunt doar 12 puncte inaintea ultimei etape.

La Clasa MX2 Juniori vom avea probabil cea mai frumoasa lupta, primii trei piloti din clasament national avand sanse reale la titlul de Campion National. Intre Strejut Horia de la Jitsu Zarnesti, Gradinaru Alexandru si Stan Iasmina de la CSM Bucuresti sunt in acest moment doar 8 puncte diferenta.

thumbnail (2)La 50cc Juniori II, Jigmond Liviu de la Moto Extrem Lugoj vine foarte motivat sa dovedeasca ca ultima mansa a etapei de la Odorhei a fost doar un accident si va incerca cu siguranta sa lupte pentru titlul de Campion National cu Bartha Milan de la Steaua Bucuresti.

La 85 cc titlul de Vicecampion National este încă pe masa si se joaca intre Cojanu Aida Ioana de la Top Cross TCS Otopeni si Szasz Oliver de la Steaua Bucuresti.

La Veterani II Stoeanovici Mihaita inca mai poate intoarce soarta campionatului in fata coechipierului sau de la Smart Brasov: Enceanu Alexandru.

thumbnail (1)Iata ca spectatorii au toate motivele sa petreaca o zi pe marginea circuitului din Ghidut, existand certitudinea unor curse frumoase si tensionate. Mai mult, acestia au ocazia sa sarbatoreasca alaturi de noi Saptamana Europeana A Sportului 2017, eveniment care promoveaza o viata activa si in general miscarea. Spectatorii vor avea parte din plin de miscare, circuitul de la Ghidut care este plasat intr-o zona feerica, permitand spectatorilor sa se deplaseze usor pentru a viziona sportivii pe toate curbele si saritoarele aflate la diferite altitudini.

Programul si Regulamentul Particular al Etapei a VI-a de Motocros CNIR 2017 este disponibil aici.

Circuitul de la Ghidut este localizat aici.

Yacoo va premia sportivii claselor mari care urca pe podium cu schimburi de ulei de motor.

OlympusAlaturi de noi la aceasta etapa avem bucuria sa avem un nou partener, producatorul japonez de camere foto Olympus. Aceasta companie a decis sa parieze pe aparatele foto mirrorlles si pe calitatea obiectivelor, renunatand treptat la aparatele foto compacte, considerate anacronice in epoca telefoanelor mobile care reusesc sa faca fotografii decente. Alaturi de ei vom incerca sa demonstram ca aparatele foto mirrorlles din seria OM-D sunt nu doar o alternativa la camerele foto profesionale DSLR, ci din multe puncte de vedere un pas inainte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy