Motoros esemény Hargita megyében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Szeptember 30-án, szombaton, Gyergyószárhegyen kerül sor az Országos Egyéni Motokrossz Bajnokság VI. és egyben utolsó szakaszára. Az országos bajnokok kilétét eldöntő szakasz szervezője a Gyergyószárhegyi Bástya motoros klub, a versenynek konkrétan a güdüci terepmotor pálya ad otthont.

A következő kategóriákban zajlik a verseny: 50 köbcentis motorok, ifjúsági 3-as és ifjúsági 2-es; 65 cm³; 85 cm³; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatőr MX1 si MX2; veterán és kvad.

A verseny szombaton 10:30-kor a szabadedzésekkel kezdődik, 12-kor következnek a hivatalos időmérők, majd pedig 13:40-kor rajtol az első futam, 16:00 órakor a második. Az eredményhirdetést 18:30-re időzítették.

A nézőknek minden okuk megvan a pálya széléről követni az izgalmasnak ígérkező versenyt. Mi több, velünk ünnepelhetik az Európai Sporthetet, amely az aktív életre és általában a mozgás fontosságára hívja fel a figyelmet.

A Yacoo a magas osztályok dobogósait olajcserékkel jutalmazza.

Új partnerünk ezen az eseményen az Olympus japán fényképezőgép gyártó.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy