A hét végén a Hargita megyei utakon történt közúti események

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 szeptember 14-én, 13:15 körül egy 61 éves csíkszeredai férfi, miközben a lakóhelye egyik utcáján autóval közlekedett elütött egy 34 éves, szintén csíkszeredai nőt, aki éppen az úttesten ment át.

A nő személyi sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították ellátásra.

A sofőrt alkoholszondával ellenőrizték, és az eredmény nulla volt.

2023 szeptember 17-én, 10:20 körül egy 67 éves Máramaros megyei férfi, miközben személygépkocsival közlekedett a D.E.578-as úton, Gyergyószárhegy településen, Gyergyószentmiklós felől, megelőzött egy 31 éves, gyergyócsomafalvi nő által vezetett személygépkocsit, amely a menetirány szerinti bal oldalon található utcába szándékozott behajtani, ekkor összeütközött vele, mindkét jármű az útról kisodródott.

Egy 68 éves nő, aki a férfi által vezetett autó utasa volt, sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították ellátásra.

A két járművezetőt alkoholszondával ellenőrizték, és mindkét esetben nulla értéket mértek.

2023 szeptember 17-én 18:30 körül egy 54 éves Galac megyei férfi, miközben személygépkocsival közlekedett a D.J.137-es úton, Kisgalambfalva településen, Székelykeresztúr és Székelyudvarhely között, elvesztette uralmát a jármű felett és letért az útról, mintegy 50 métert téve meg ilyen körülmények között.

A sofőr személyi sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították. A baleset idején nem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

2023 szeptember 18-án 00:00 óra körül egy 51 éves bögözi férfi, miközben személygépkocsival közlekedett a D.J.137/C úton, Bikafalva településen, elvesztette uralmát a jármű felett, letért az úttestről és egy patakmederbe borult.

A férfi személyi sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították ellátásra. Nem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

Minden esetben folytatódik a vizsgálat az események okainak és körülményeinek megállapítására.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy