Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Expoziție foto-documentară „Sud-estul Transilvaniei în contextul Marii Uniri” – la Toplița

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni vă invită la vernisajul expoziției foto-documentare  „Sud-estul Transilvaniei în contextul Marii Uniri”, ce va avea loc, vineri, 23 noiembrie, ora 13⁰⁰, la Casa de Cultură a Municipiului Toplița.

Expoziția, realizată în colaborare cu Episcopia Ortodoxă a Covasnei și Harghitei, Centrul Ecleziastic de Documentare ,,Mitropolit Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe, Muzeul Bisericii ,,Sf. Nicolae” – „Prima Școala Românească” din Brașov, Primăria Toplița, Centrul Cultural Toplița și Casa de Cultură Toplița  conține documente și fotografii, precum şi componente informaţionale referitoare la Primul Război Mondial și situația zonei de sud-est a Transilvaniei în contextual deflagrației, intrarea României în război și Campania din 1916 în Transilvania, etapele desăvârșirii unității naționale, activităţile premergătoare actului istoric de la 1 Decembrie 1918,  delegați, din zona județelor Harghita și Covasna de azi, la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia etc.

Pentru mai multe informaţii puteţi apela la numerele de telefon 0266/317726; 0267/314139 sau vizitaţi site-ul muzeului: www.mncr.ro.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *