Finanțare pentru crescătorii de animale din județ

0

Articol disponibil în: Română

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita acordă finanțare asociațiilor crescătorilor de bovine, ovine şi caprine legal înregistrate care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol şi al dezvoltării rurale, în conformitate cu Strategia de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita pe perioada 2010-2020. Cheltuielile pentru care se acordă finanțarea au în vedere achiziționarea echipamentelor de la punctele de colectare a laptelui – tancuri  de răcire, aparatură pentru stabilirea calităţii laptelui, calculatoare, imprimante, programe pentru monitorizarea cotelor de lapte, mijloace de transport etc.

Asociaţiile crescătorilor de bovine, ovine şi caprine din județ și care sunt membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita sau care desfășoară o activitate de interes județean pot solicita fonduri care nu depășesc 49% din valoarea totală a sumei proiectului, iar suma prevăzută pentru derularea programului este asigurată de membrii asociației, și se ridică la 90.000 lei.

Data limită de depunere a proiectelor este 30 mai, la sediul asociaţiei, Miercurea-Ciuc, str. Piaţa Libertăţii, nr.5, camera 244/B, iar documentația necesară se poate solicita la numerele de telefon 0740169850, 0740122490 și adresele de e-mail [email protected], sau [email protected] , sau se poate descărca de pe site-ul www.judetulharghita.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy