Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Flagrant la Odorheiu Secuiesc: trei adulți și doi minori, prinși în timp ce furau produse de curățat

La data de 22 februarie 2021, în jurul orei 21:00, poliţişti harghiteni au organizat o acţiune de prindere în flagrant, la Odorheiu Secuiesc, în urma căreia au fost prinşi 5 localnici, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt.

„Acţiunea a fost iniţiată de poliţişti în urma sesizării administratorului unei societăţi comerciale din localitate, care a reclamat sustragerea mai multor detergenţi şi alte produse de curăţat, dintr-o autoutilitară pe care o folosea temporar pentru depozitare.

În urma activităţilor operative specifice desfăşurate de poliţişti, la care au fost cooptaţi şi colegii jandarmi, au fost prinşi în flagrant 3 bărbaţi în vârstă de 24, 34 şi 35 de ani şi doi minori de 15 ani, toţi din localitate, doi dintre aceştia chiar în momentul în care părăseau autoutilitara cu mai multe bunuri sustrase, iar ceilalți în imediata apropiere.”, a transmis IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării integrale a prejudiciului cauzat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.