(FOTO) Cu un pas mai aproape de deschiderea centrului balnear de la Borsec

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Consiliul Județean Harghita a publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP, e-licitație.ro) anunțul de participare cu privire la furnizarea obiectelor de mobilier de interior necesare finalizării investiției în centrul balnear multifuncțional de la Borsec.

Președintele Consiliului Județean Harghita,  Borboly Csaba și primarul orașului Borsec, Mik József, au prezentat într-un material video progresele înregistrate la fața locului (click AICI).

Dezvoltarea turistică a județului Harghita este o prioritate și în acest sens depunem toate diligențele necesare. Am făcut astfel un pas înainte prin publicarea anunțului de participare privind furnizarea mobilierului adecvat necesar punerii în funcțiune a centrului balnear și de wellness de la Borsec. Pentru a realiza acest lucru este momentul ca firmele de profil să ne susțină demersurile prin depunerea ofertelor. Consider că aceasta este o oportunitate și pentru firmele din județul Harghita”, a precizat  Borboly Csaba.

 

Totodată, primarul orașului Borsec, Mik József s-a arătat încrezător că până la sfârșitul anului mobilierul va fi finalizat, datorită sprijinului consiliului județean, astfel încât în primăvara anului viitor centrul balneoclimateric să fie pus în funcțiune și să-și aștepte clienții cu brațele deschise.

Pentru ca acest lucru să fie posibil firmele de profil sunt așteptate să-și depună ofertele până la data de 17.05.2021, ora 15.00.

Informațiile necesare depunerii ofertelor sau cererilor de participare pot fi găsite accesând link-ul: http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/ro/node/4007

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy