Urmărit internațional, condamnat pentru fapte comise cu violență, prins de polițiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un urmărit internațional, condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare pentru fapte comise cu violență, a fost prins de polițiștii harghiteni în orașul Bălan.

Cel în cauză, un localnic de 49 de ani, avea pe numele său un mandat european de arestare, pentru evadare și infracțiuni grave îndreptate împotriva persoanei și patrimoniului

„La data de 14 aprilie 2021, în cadrul unei acțiuni operative pe linie judiciară, desfășurată pe raza orașului Bălan, polițiștii harghiteni au depistat un localnic de 49 de ani, urmărit la nivel internațional.

Bărbatul avea pe numele său un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Italia, țară în care a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani și 2 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală gravă, tâlhărie calificată și evadare.”, a precizat IPJ Harghita.

Procurorul din cadrul Curții de Apel Târgu Mureș a dispus față de cel în cauză măsura reținerii pe 24 de ore, urmând ca la data de 15 aprilie a.c. acesta să fie prezentat Instanței cu propunerea de arestare preventivă, în vederea extrădării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy