Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Hoți prinși în timp ce încercau să fugă, la Odorheiu Secuiesc

Joi, 4 februarie, în jurul orei  12:37, Poliția Locală Odorheiu Secuiesc a fost înștiințată telefonic despre faptul că, din curtea unei firme, persoane necunoscute însușesc pe nedrept bunuri ce aparțin firmei respective.
În urma apelului primit, patrula mixtă formată din polițiști locali și agenții din cadrul Poliției Române au ajuns la fața locului în doar trei minute, unde au surprins asupra faptului patru persoane, care au reușit să fugă de la fața locului sărind peste gardul din spatele firmei.
„Polițiștii locali împreună cu agenții din cadrul Poliției Române au pornit în urmărirea suspecților, reușind în cele din urmă să-i captureze, deși se ascundeau printre tufișurile din livada aflată la marginea municipiului. Făptașii au fost transportați la sediul Poliției Locale, după care conform legislației în vigoare au fost predați agenților din cadrul Poliției Române, pe bază de proces verbal.
Unul dintre obiectivele de bază ale Poliției Locale a municipiului Odorheiu Secuiesc îl constituie îndeplinirea sarcinilor legate de protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor, precum și protecția proprietății private și publice, iar pentru atingerea acestui scop, colegii noștri se străduiesc să își îndeplinească sarcinile de serviciu cu promptitudine și maximă eficiență.”, a transmis Poliția Locală Odorheiu Secuiesc. Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.