(FOTO) ISU Harghita s-a alăturat misiunii de sprijin a cetățenilor ucraineni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Joi, 3 martie, doi ofițeri și 12 subofițeri din cadrul ISU Harghita, cu un microbuz de transport persoane și o autospecială pentru muncă operativă, s-au alăturat misiunii de sprijin a cetățenilor ucrainieni care intră în țara noastră prin punctele de frontieră din județul Suceava.

 „Pompierii militari harghiteni vor asigura misiuni de sprijin din dinamica operativă, pentru buna gestionare a situației generate de contextul actual de la granița cu Ucraina.”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Totodată, pe parcursul nopții trecute, tabăra mobilă aparținând ISU Prahova, deservita de 4 pompieri militari, a ajuns în județul nostru, la sediul subunității din municipiul Miercurea Ciuc și va fi operaționalizată doar în caz de necesitate, dacă situația o va impune.

„Completul poate asigura condiții de cazare și hrănire pentru 201 persoane, tabăra fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, europubele și plase pentru asigurarea/ dirijarea circuitului persoanelor, precum și un generator și o bucătărie rulantă.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita. (Detalii în articolulul O tabără mobilă de la ISU Prahova va ajunge în Harghita, în sprijinul refugiaților din Ucraina)

  • sursa foto: ISU Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy