(FOTO) Maratonul activităților de informare ale polițiștilor harghiteni continuă…

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Mai mult de 160 de șoferi, care s-au aflat pe șoselele județului Harghita în săptămâna 31 iulie- 4 august 2023 au avut parte de informări despre consecințele juridice ale accidentelor rutiere grave.
Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, polițiști rutieri și de ordine publică, împreună cu specialiști ai Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Harghita și-au unit forțele pentru ca scopul să fie atins.

Care a fost scopul lor?
Simplu.
De a informa cât mai multe persoane cu privire la noile modificări ale Codului Penal.

Potrivit noilor reglementări, persoana care conduce un autovehicul sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului și produce un accident de circulație în urma căruia se înregistrează decesul victimei, va fi condamnată la închisoare cu executare.
Activitățile s-au desfășurat în Borsec, Gheorgheni, Cristuru Secuiesc și Miercurea-Ciuc.

Acțiunile oamenilor legii se desfășoară în cadrul campaniei naționale, demarată de Ministerul Afacerilor Interne, denumită „CÂND DROGURILE ȘI ALCOOLUL PREIAU VOLANUL, SE ÎNCHEIE DRUMUL LIBERTĂȚII „.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy