Lucrări de întreținere și reparații pe strada Kossuth Lajos din Miercurea Ciuc, începând de luni, 7 august

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Primăria Miercurea Ciuc va efectua lucrări de întreținere pe o porțiune a străzii Kossuth Lajos, în zona pieței agroalimentare, între intersecția cu strada Vörösmarty Mihály și Piața Libertății. Lucrările vor începe luni, 7 august.

Scopul primăriei este o intervenție mai amplă pentru repararea străzii Kossuth Lajos, cu implementare etapizată. Anul trecut, lucrările s-au desfășurat pe tronsonul Gara Miercurea-Ciuc – strada Harghita, iar în acest an se va repara porțiunea de la strada Vörösmarty Mihály până la stația de taxiuri de pe Piața Libertății, pe partea pieței agroalimentare.

În cadrul intervenției de întreținere, stratul vechi de asfalt va fi îndepărtat, urmând să fie aplicate două straturi noi. De asemenea, vor fi montate borduri, se va asigura accesibilitatea, vor fi aduse la nivel capacele de canalizare, se va reface marcajul rutier și se vor repara trotuarele.

Lucrările vor fi executate de către firma locală ING Service și se estimează finalizarea lor până pe 8 septembrie.

Pe durata anumitor etape ale lucrărilor, este inevitabilă blocarea locurilor de parcare și întreruperea circulației.

  • informații furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy