Ghidul solicitantului pentru îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol, în consultare publică (AFIR)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

AFIR a publicat pe pagina oficială de internet www.afir.ro, la secțiunea Comunicare – Dezbatere publică, pentru consultare publică, o nouă versiune a Ghidului solicitantului pentru îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet www.afir.ro, la secțiunea Comunicare – Dezbatere publică, versiunea consultativă a Ghidului solicitantului „ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII LICEELOR CU PROFIL AGRICOL”, precum și a anexelor acestuia.

Această versiune a Ghidului va fi aplicabilă în situația în care se va deschide un nou apel de proiecte ca urmare a identificării unor suma disponibile în urma finalizării primului apel, lansat în data de 20.10.2023.

Perioada aferentă consultării publice este de 12 zile calendaristice, începând cu data publicării pe site. Toți cei interesați pot transmite propuneri și observații pe adresa de email: [email protected].

După analiza tuturor observațiilor primite și comunicarea acestora către Ministerul Educației, AFIR va publica versiunea finală a Ghidului solicitantului, astfel încât toți solicitanții de finanțare să pregătească documentația aferentă depunerii cererilor de finanțare.

Valoarea maximă eligibilă a bugetului unui proiect este echivalentul în lei al sumei de 650.000 de euro, fără TVA.

Finanțarea pentru îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol este disponibilă cu fonduri europene din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Investiția 7 – Transformarea liceelor agricole în centre de profesionalizare în ceea ce privește partea de investiții pentru dezvoltarea/ modernizarea infrastructurii acestora, Reforma 4 – Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Componenta 15 – Educație.

Pentru ușurința consultării documentului menționat anterior, puteți accesa următorul link: Dezbatere publică – NOUL Portal AFIR – informații PS PAC, depunere Online.

Precizăm faptul că, în judeţul Harghita, în sesiunea de depunere proiecte lansată în 2023 au fost depuse 2 cereri de finanţare, din care o cerere eligibilă şi o cerere neeligibilă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy