Nyilvános konzultációban a mezőgazdasági középiskolák infrastruktúrájának javításáról szóló pályázati útmutató, (AFIR)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az AFIR a www.afir.ro hivatalos honlapján közzétette a Mezőgazdasági Szakközépiskolák infrastruktúrájának javításáról szóló Pályázati útmutató új változatát, nyilvános konzultáció céljával.

Az Útmutató ezen változata abban az esetben lesz alkalmazandó, ha a 2023.10.20-án közzétett első pályázati felhívás lezárását követően rendelkezésre álló összegek meghatározását követően új pályázati felhívás kerül megnyitásra.

A nyilvános konzultációs időszak a honlapon való közzétételtől számított 12 naptári nap. Az érdeklődők e-mailben küldhetik el javaslataikat és észrevételeiket a [email protected] e-mail címre.

A beérkezett észrevételek elemzése és az Oktatási Minisztériummal való közlése után az AFIR közzéteszi a Pályázati útmutató végleges változatát, hogy minden pályázó elkészíthesse a támogatási kérelmek benyújtásához szükséges dokumentációt.

Egy projekt maximálisan támogatható költségvetése 650 000 eurónak megfelelő lej, áfa nélkül.

A mezőgazdasági középiskolák infrastruktúrájának fejlesztésére európai forrásokból az Országos Helyreállítási Terv (PNRR), 7. beruházás – Mezőgazdasági középiskolák szakképző központokká történő átalakítása, az infrastruktúra fejlesztésére/modernizálására irányuló beruházási rész, 4. reform – Átfogó szakképzési útvonal kialakítása a felsőfokú műszaki képzéshez, 15. komponens – Oktatás – keretében áll rendelkezésre finanszírozás.

Hargita megyében a 2023-ban indított pályázati kiírás nyomán 2 támogatási kérelmet nyújtottak be, ebből egy támogatható és egy nem támogatható pályázatot.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy