Grav accident rutier, între localitățile Bisericani şi Morăreni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Militarii Detaşamentului de Pompieri Odorheiu-Secuiesc cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Harghita, au intervenit în urma unui grav accident rutier produs la intersecția DN 13A cu DN 13C.
În urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane au rezultat o victimă încarcerată, din nefericire, decedată (un pasager în vârstă de 45 de ani) şi trei victime rănite uşor (două din autoutilitară – o pasageră, de 46 de ani şi conducătoarea auto, tot de 46 de ani şi una în microbuz – şoferul acestuia, în vârstă de 60 de ani).
Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunea de extragere a victimei încarcerate. Persoanele rănite au fost preluate de paramedicii SMURD şi de personalul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor. Cele trei victime, conştiente, au fost transportate la CPU a Spitalului Municipal Odorheiu-Secuiesc pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 

 

 

Sursa:ISU Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy