Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Guvernul României a lansat platforma „Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, dedicată voluntarilor și entităților private care vor să doneze

Platforma „Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, unde se centralizează toate ofertele de ajutor pentru refugiații din Ucraina care ajung în România, este disponibilă pe site-ul Guvernului.

Pentru a integra eficient eforturile de acordare a asistenței umanitare refugiaților și persoanelor relocate din Ucraina, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului va funcționa un grup de coordonare a acțiunilor societății civile, mediului privat, organizațiilor naționale, internaționale și instituțiilor guvernamentale.

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult” disponibilă la acest link, poate fi accesată de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze.

Peste 100 de oferte de sprijin au fost centralizate ieri, 26 februarie,  prin intermediul acestei platforme.
Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă mulțumește voluntarilor, mediului privat, societății civile, organizațiilor și tuturor celor care participă la sprijinul pe care românii îl oferă cetățenilor ucraineni, greu încercați de agresiunea militară rusă!

Detalii aici: https://www.gov.ro/ro/ucraina-impreuna-ajutam-mai-mult

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.