Guvernul tehnocrat guvernează blana ursului din pădure

0

Articol disponibil în: Română

tehnocratu-si-ursu
De când românii au ieșit în stradă și au cerut reformarea clasei politice iar nea Iohannis a băgat guvern de tehnocrați în România nu s-a produs nici cea mai mică schimbare. Clasa politică este fix aceeași 100% cu aceleași apucături, cu aceiași politicieni corupți și incompetenți iar toate instituțiile subordonate guvernului sunt parazitate de aceleași forme de viață care făceau cărțile și înainte.
În toate deconcentratele subordonate guvernului tehnocrat posturile se obțin în continuare prin numire politică, șpagă, rudenie sau relații extraconjugale. La prefecturi nu s-au schimbat nici măcar cozile la mături iar prin țară banii bugetari înfundă în continuare trompele elefanților transpartinici.
Singurii care au de câștigat de pe urma acestor pseudo-tehnocrați sunt politicienii incompetenți care s-au tot perindat pe la conducerea acestei țări și acum au un moment de respiro ca nu peste mult timp să vină în fața electoratului cu aceleași povești și promisiuni infantile.
Noul guvern tehnocrat ne povestește acum de blana ursului din pădure căci în realitate nu face și nu va putea face absolut nimic pentru simplul fapt că România a ajuns o țară de comercianți și prestatori de servicii, industria și tot ce însemna cândva producție de abia dacă se mai zărește. În aceste condiții, în care noi consumăm mai mult decât producem, poate să vină oricine la guvernare că nu va putea decât să vândă gogoși românilor. Fără o stimulare reală a producției și a importului de capital totul va rămâne praf în ochii oamenilor.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy