Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita/Activități de prevenire anticorupție în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor desfășurate în cadrul campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

În contextul derulării activităților de prevenire a corupției, în perioada 6 – 10 septembrie 2021, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Harghita au efectuat activități preventive destinate funcționarilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Harghita, instructorilor auto ai școlilor de șoferi din județ și candidaților care au susținut proba teoretică și proba practică la examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Astfel, polițiștii anticorupție ai Serviciului Județean Anticorupție Harghita, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Harghita, au distribuit materiale de informare și promovare a mesajelor anticorupție  realizate în cadrul Campaniei naționale anticorupție ”MAI etic, MAI integru!” și au purtat discuții cu cetățenii, aceștia fiind încurajați să ia atitudine împotriva infracţiunilor de corupţie în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne şi să sesizeze aceste fapte prin apelarea liniei telefonice gratuite Call-center anticorupție 0800.806.806.

Activitățile s-au adresat atât persoanelor care s-au prezentat la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Harghita pentru a solicita înmatricularea autovehiculelor, cât și participanților la examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere.

De asemena, activitățile preventive au fost desfășurate și pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, aici participând și persoane prezente în vederea susținerii probei practice, instructori auto și examinatorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Harghita.

Totodată, au fost purtate discuții cu reprezentanți ai școlilor de șoferi, fiind distribuite materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul “Minimum 22 din 26 sunt norocoase!”.

 

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție.

  • Informații furnizate de SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE HARGHITA

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *