Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Noi atacuri ale ursului înregistrate în Harghita. Un bărbat și o femeie au ajuns la spital

 O femeie de 52 de ani a fost atacată de un urs, vineri, 10 august,  la prânz, în timp ce se afla cu fiul său pe un câmp din apropierea comunei Siculeni.

Acesta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Miercurea Ciuc cu mai multe plăgi muşcate şi zgâriate.

Referentul de presă al SJU Miercurea Ciuc, Kiss Edit a precizat pentru Agerpres că starea pacientei este stabilă, se află sub investigaţii medicale, va primi îngrijirile necesare şi este posibil să fie externată.

Este al doilea caz de acest gen înregistrat vineri în Harghita. În cursul dimineţii, un bărbat de 58 de ani, care păzea vitele în zona Valea Rece, din comuna Lunca de Jos, a fost atacat de urs şi a ajuns la SJU Miercurea Ciuc cu mai multe plăgi la nivelul capului şi membrelor superioare şi cu fractură la încheietura mâinii.

În ultimele două săptămâni, patru persoane au fost atacate de urs în Harghita, incidentele având loc în zonele Siculeni, Siculeni-Ciceu, Voşlăbeni şi Lunca de Jos.

 

 

 

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *