Harghitean dispărut de la domiciliu, găsit de politiști la o stână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În urma activităților specifice de cercetare și investigare, bărbatul a fost găsit în localitatea Remetea, la o stână.
Potrvit IPJ Harghita, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni de la data plecării și până la data depistării.

****

Bărbat plecat voluntar de la domiciliu

La data de 13 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni au fost sesizați, de către o femeie din localitate, despre faptul că fiul acesteia, numitul VARADI IMRE-ERNO, de 46 de ani, ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 8/9 septembrie și nu a mai revenit. Din informațiile furnizate de mama bărbatului, la data plecării, acesta ar fi fost îmbrăcat cu o bluză de material textil de culoare neagră cu dungi verzi, o cămașă de culoare roșie cu pătrățele verzi, pantaloni de tip jeans de culoare albastru deschis și era încălțat cu pantofi sport, gri sau albaștri.

Semnalmente: bărbatul în cauză are aproximativ 60-65 de kg., înălțime 1,65 m., brunet, tuns scurt, ochii căprui, mers șchiopătat. Persoanele care pot oferi date și informații, ce pot ajuta la găsirea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliție, a transmis IPJ Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy