Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghitean „parfumat”, urmărit, prins şi încătuşat de polițiști

Foto cu caracter ilustrativ

 

Un conducător auto „parfumat”, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fost urmărit, prins şi încătuşat, iar acum este cercetat penal, întrucât, după ce a refuzat testarea etilotest a refuzat şi recoltarea de probe biologice.

La data de 17 decembrie 2020, în jurul orei 23:10, poliţiştii unei patrule de siguranţă publică, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza orașului Vlăhița, au observat un autoturism care rula haotic pe strada Bethlen Gabor, trecând de pe o bandă de mers pe alta.

Poliţiştii au procedat la oprirea autoturismului în cauză, prin efectuarea de semnale acustice şi luminoase, însă conducătorul auto nu doar că nu s-a supus şi a continuat deplasarea, dar a şi părut că are intenţia de a acroşa autospeciala de Poliţie.

Urmărit în continuare de poliţişti, cel în cauză şi-a continuat traseul până pe strada Ady Endre, unde a intrat în curtea unui imobil, moment în care a fost prins şi imobilizat.

În timpul activităţii de legitimare şi identificare, conducătorul auto a devenit agresiv, situaţie în care poliţiştii au procedat la încătuşarea şi conducerea acestuia la sediul Poliţiei Oraşului Vlăhiţa, în vederea stabilirii identităţii sale.

Având în vedere că bărbatul, identificat în persoana unui localnic de 61 de ani, emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să efectueze testarea alcoolscop, însă acesta a refuzat în repetate rânduri, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde, tot în mod repetat şi vehement, a refuzat şi să se supună recoltării de probe biologice.

Drept urmare, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *