Harghitenii din Gheorgheni și Toplița s-au întâlnit cu Dacian Ciolos. Au fost propuse măsuri urgente

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dacian Cioloș, președintele organizației politice PLUS a fost prezent în județul Harghita, la Gheorgheni și Toplița pentru a discutat cu localnicii despre sectorul agricol și despre alegerile locale din 2020.

La inițiativa liderului PLUS, Dacian Cioloș, inginer agronom și fost comisar european pentru agricultură, membru în comisia pentru agricultură al Parlamentului European, pe 28 octombrie a fost organizată o întâlnire la Gheorgheni cu fermierii din județul Harghita.

Prin programul PLUS ACUM, partidul propune măsuri urgente, menite să schimbe situația oamenilor care muncesc în agricultură și să dezvolte un sector agricol durabil, inovativ și competitiv.

Alături de Dacian Cioloș la întâlnirea cu fermierii din județul Harghita a fost prezent Gabriel Gherghescu, expert în domeniul agricol și George Cățean, fermier și antreprenor din Brașov, membru al Biroului Național PLUS, care conduce un departament distinct dedicat domeniului rural și agricol, cuprinzând grupuri de lucru și din filialele județului Harghita.

 

A doua zi, liderul PLUS, Dacian Cioloș, s-a întâlnit în municipiul Toplița cu membrii și simpatizanții PLUS.

Toți cei prezenți, indiferent de naționalitate, români, maghiari și rromi au fost de acord cu idea, că împreună cu partenerii de alianță USR, vor construi o comunitate locală PLUS format din oameni care cred în cinste, competență și în cuvântul dat.

O comunitate locală, care împreună cu partenerii noștri, va participa la alegerile locale din 2020, a punctat Dacian Cioloș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy