Dacian Cioloș Hargita megyébe látogatott

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

 

Dacian Cioloș a PLUS politikai szervezet elnöke Hargita megyébe látogatott, pontosabban Gyergyószentmiklósra és Maroshévízre, ahol a helyi lakosokkal a mezőgazdaságról és a 2020- as helyi választásokról beszélgetett.

Dacian Cioloș Plus elnök, agrármérnök és volt európai mezőgazdasági biztos, az EP mezőgazdasági bizottságának tagja kezdeményezésére október 28-án Gyergyószentmiklóson találkozót szerveztek a Hargita megyei mezőgazdászokkal.

A PLUS ACUM program keretében a párt sürgős intézkedéseket javasol, amely megváltoztatja a mezőgazdaságban dolgozó emberek életét és fenntartható, innovatív és versenyképes módon fejleszti a mezőgazdaságot.

Dacian Cioloș mellett a találkozón jelen volt Hargita megyében Gabriel Gherghescu agrárszakértő, és George Cățean, brassói gazda és vállalkozó, a PLUS országos Irodájának tagja, aki a vidéki és mezőgazdasági területekre szakosodott osztályt vezet, ahová Hargita megyei munkacsoportok is tartoznak.

Másnap a PLUS vezetője, Dacian Cioloș, Maroshévízen találkozott a PLUS tagjaival és szimpatizánsaival.

A jelenlévők, nemzetiségtől függetlenül, románok, magyarok és romák egyetértettek azzal az elképzeléssel, hogy az USR szövetség partnereivel együtt felépítenek egy helyi PLUS közösséget, amely olyan emberekből áll, akik hisznek a becsületességben, a kompetenciában és az adott szóban.

Egy helyi közösség, amely partnereinkkel együtt részt vesz a 2020-as helyi választásokon, mutatott rá Dacian Cioloș.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy