Harghitenii sunt singurii din Jandarmeria Română calificați la finala campionatului de minifotbal pe MAI

0

Articol disponibil în: Română

Suntem singura echipă de jandarmi calificată la finala campionatului de minifotbal pe MAI!, se exclamă într-un comunicat de presă emis de Jandarmeria Harghita.

În perioada 25- 28 septembrie a.c., jandarmii harghiteni participă în municipiul Constanța la finala Campionatului de minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne.

”Suntem singura echipă a Jandarmeriei Române ce s-a calificat în faza finală, după ce am trecut de 3 faze eliminatorii, ultimul meci în cadrul acestor faze, având loc pe 22 iunie a.c. Acesta a fost disputat în compania colegilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, scor 7-1. Din cadrul echipei jandarmilor harghiteni face parte și un fost coleg, actualmente ofițer în cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.”

Finala reunește 8 echipe,după cum urmează: echipa Direcției de Informații și Protecție Internă, 5 echipe ale inspectoratelor de poliție Iași, Sibiu, Cluj, Timiș și Vrancea, 1 echipă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași și echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita și va cuprinde faza grupelor, semifinale și finale.

Competiţia este organizată de către Centrul Cultural al M.A.I., Biroul Coordonare Activităţi Sportive, în conformitate cu Calendarul principalelor activități sportive interne și internaționale pe anul 2018.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy