Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hotărâri ale CJSU Harghita pentru perioada următoare

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Harghita a aprobat în ședința extraordinară din data de 29.10.2020 scenariul în care se va desfășura procesul de învățământ în săptămâna 02 – 08.11.2020, scenariu avizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean  Harghita şi de către Direcţia de Sănătate Publică Harghita.

Astfel:

În județ sunt organizate şi funcţionează un număr total de 423 unități, structurate astfel:

– în scenariul verde vor funcționa un număr de 39 unități școlare;

– în scenariul galben vor funcționa un număr de 171 unități școlare;

– în scenariul roșu vor funcționa un număr de 213 unități școlare, (toate instituțiile de învățământ din: Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Mădăraș, Brădești, Băile Tușnad, Cristuru Secuiesc, Cârța, Dealu, Feliceni, Frumoasa, Joseni, Lăzarea, Lueta, Lupeni, Mihăileni, Mugeni, Păuleni Ciuc, Plăieșii de Jos, Sâncrăieni, Sânsimion, Suseni, Tușnad, Vlăhița, Zetea și 2 instituții de învățământ din Toplița).

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 35 din 29.10.2020, poate fi consultată pe siteul Instituției Prefectului Județul Harghita: hr.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

 

Prin Hotărârea nr. 36/29.10.2020,  au fost stabilite măsurile de limitare a răspândirii COVID-19 la nivelul unităților administrativ teritoriale, ținând cont de incidența cazurilor la 1000 de locuitori, ținând cont de măsurile dispuse prin Hotărârea Guvernului nr. 856/2020, privind prelungirea stării de urgență….

Biroul de presă

Instituția Prefectului Județul Harghita

dolinex


Un comentariu la “Hotărâri ale CJSU Harghita pentru perioada următoare

 1. Pensionar

  Stimată doamnă Viorela !
  V-as ruga să solicitați Prefecturii Harghita să vă comunice care este motivul pentru care, în hotărârea CJSU nr. 36/29.10.20200, nu au fost incluse prevederile art. 3 din hotărârea CNSU, nr. 50/26.10.2020, privind excepțiile in portul mastii in spatii deschise.
  Obligatie prevăzută în art. 4 al aceleiași hotărâri.
  Cu stimă

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *