Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

100 kilométernyi Via Transilvanica készült el az E.ON támogatásával

Az E.ON Energie Romania támogatta Szeben megyében a Via Transilvanica 100 kilométeres szakaszának elkészítését

A Via Transilvanica útvonalon megtett minden kilométer kedvezményt jelent az E.ON Green Home-ot választó ügyfelek villanyszámlájából;

A vállalat a jövő év végéig további 100 kilométerrel kívánja meghosszabbítani ezt az utat, bevonva az ügyfeleket ebbe a törekvésbe;

Az E.ON támogatásával 12 település (Ecel, Asszonyfalva, Bázna, Berethalom, Baráthely, Kiskapus, Szászszentlászló, Medgyes, Mikeszásza, Szászmuzsna, Kisselyk, Nagyekemező)területén hoztak létre túraútvonalakat, turista- és hegyi ösvényeket Nagyszeben körül.

„A Via Transilvanica az út, amely egyesít, és büszkék vagyunk arra, hogy az E.ON a fenntarthatóság partnere ebben a projektben, amely sok örömet okoz majd a természet és a történelem szerelmeseinek. Gratulálunk a Tășuleasa Social Egyesületnek ehhez a csodálatos ökoturisztikai kezdeményezéshez, amelybe megtiszteltetés volt részünk ”- mondja Claudia Griech, az E.ON Energie România vezérigazgató-helyettese.

„Ez a távolsági út új értelmet adhat a romániai turizmusnak. Amióta elindítottam a projektet, olyan helyeket és embereket ismertem meg, amelyekről soha nem gondoltam volna, hogy léteznek. Külön köszönetet kell mondanom az E.ON-nak, mert 2021-ben Szeben megyében ünneplik a túrázás európai évét, és egy évvel azelőtt, hogy erre a nagyszerű eseményre sor kerülne az út felavatása egy nem remélt ajándék volt “- mondja Alin Uhlmann Ușeriu, a Tașuleasa Social Egyesület elnöke.

A Szeben megyei szakasz felavatására szeptember 20-án, vasárnap került sor Berethalomban, a helyi és megyei hatóságok, valamint az akadémia, a média, a művészet és a sport számos személyiségének jelenlétében, többek között: Mihaela Miroiu, Andreea Esca , Dragoș Bucurenci, Amalia Enache, Tibi Ușeriu, Toma Coconea, Marius Manole és Pavel Bartoș. Jelen volt Nicolae herceg felesége, Alina és Charley Ottley, a “Wild Carpathia” című dokumentumfilm ismert brit rendezője.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük