1,9 millió euró áll rendelkezésre június 30-tól a gyümölcságazati termelői csoportok létrehozásának támogatására

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Profit.ro

A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség (AFIR) meghirdeti a PNDR 2014-2020 program keretében a „termelői csoportok létrehozása gyümölcstermesztési ágazatban” 9.1a alintézkedés pályázati kiírásának első ülésszakát 2020 június 30 – szeptember 30 közötti időszakban. A projekt finanszírozásának keretösszege 1.985.644 euró.

A 9.1a. alintézkedés keretében finanszírozást a hatályban lévő különös jogszabályokkal összhangban felállított gyümölcságazati termelői csoportok kaphatnak, amelyek fő célja mezőgazdasági termékek közös felhasználása, és amelyek a projektben előírt beruházások révén szolgálják a tagok érdekeit. A termelői csoportoknak a kkv-k meghatározásába bele kell illeszkedniük, és az illetékes hatóság által 2014. január 1. utáni dátummal kell hivatalosan elismertnek lennie.

A finanszírozási kérelmek online nyújtandók be a www.afir.info oldalon, a pályázói útmutatóban leírtaknak megfelelően, 2020 június 30-i kezdettel. A kérelmek benyújtási határideje 2020 szeptember 30.

A finanszírozás megszerzéséhez szükséges dokumentáció elkészítése érdekében a vissza nem térítendő támogatás kérelmezői rendelkezésére áll a Pályázói útmutató, amely ingyenesen elérhető az Ügynökség honlapján (www.afir.info), az „Investiții PNDR” – Sectorul pomicol” szakaszban a 9.1a alintézkedés számára létrehozott oldalon.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy