A rendőrök gazdasági bűncselekményeket megelőző akciója- házkutatások Gyergyócsomafalván, Gyergyóditróban és Gyergyószentmiklóson

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Folyó év február 7-én a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség – Gazdasági Bűnözés Elleni Nyomozó Szolgálatának rendőrei hat házkutatási parancsot hajtottak végre, amelyeket a Gyergyószentmiklósi Bíróság adott ki. Az akcióra Gyergyócsomafalva, Gyergyóditró és Gyergyószentmiklós településeken került sor, célpontjai pedig olyan személyek voltak, akiket több gazdasági bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

„A házkutatásokat három 37, 48 és 49 éves gyergyócsomafalvi, valamint egy 49 éves gyergyószentmiklósi férfi otthonában hajtották végre. A vizsgált bűncselekmények a csempészet, a jelölésköteles jövedéki termékek birtoklása és értékesítése a jogszabályok betartása nélkül, valamint etil-alkohol beszerzése nem engedélyezett szállítóktól.

A házkutatások eredményeként a rendőrök 1500 liter szeszes italt, 540 darab zárjegy nélküli cigarettát, két kézműves alkohollepárló üzemet és több, különböző italokat tartalmazó címkét azonosítottak és foglaltak le. Két mobiltelefont is lefoglaltak, amelyeket állítólag a bűncselekmények elkövetéséhez használtak” – közölte a Hargita megyei rendőr-főkapitányság.

Az akciót igazságügyi szakértők, a különleges műveleti szolgálat és a Hargita megyei rendőrség különleges műveleti szolgálatának harcosai támogatták.

fotó forrás: Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy