75 munkahely Németországban

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sajtóközlemény

Munkahelyek az EURES hálózat közvetítésével

különböző szakmákban képesített személyek számára

akik Németországban szeretnének dolgozni.

Az EURES Románia 35 munkahelyet hirdet különböző szakmai képesítéssel rendelkezőknek,akik Németroszágban szeretnének munkát vállalni.A helyek betöltésére előválogatást tartanak Szebenben,2016 március 22-én és 23-án.A Unique Personalservice Gmbh által képviselt német alkalmazó a következő állásokat kínálja:hegesztő MIG-MAG,WIG(7 hely),termelési szakember-autóiparban(7 hely),hordár(6 hely),CNC kezelő(5 hely),villanyszerelő(5 hely),targonca kezelő(5 hely).

A jelentkezők befejezett szakmai tanulmányokkal kell rendelkezzenek,szakmai gyakorlat szükséges,B kategóriájú vezetői jogosítvány,B1 szintű német nyelvismeret.

Az ajánlott bérezés 8,80-11,88 euró/órabér bruttó,a kollektiv munkaszerződésnek megfelelően,ehhez jönnek még különféle bónuszok,a munkaszerződés meghatározatlan időre szól,továbbá segítséget nyújtanak a szálláskeresésben.

Az EURES Románia 40 szezonális munkahelyet kínál a vendéglátóiparban.Az előválogatást Bukarestben tartják 2016 március 24-én.Az Europa Park és McDonald’s a következő munkahelyeket hirdeti meg:pincér(10 hely),báros(10 hely),szakács(10 hely),más vendéglátó rendszeri személyzet(10 hely).Jelentkezési feltételek a pincér,báros és más vendéglátó rendszeri személyzeti posztokra:befejezett szakmai tanulmányok,szakmai tapasztalat jó ha van de nem kizáró jellegű feltétel,B1 német nyelvismeret.Jelentkezési feltételek a szakács posztokra:befejezett szakmai tanulmányok,szakmai gyakorlat,A2 szintű német nyelvismeret.Az alkalmazás 8-9 hónapos időtartamra történik,a szerződés meghosszabbításának lehetőségével.Ajánlott bérezés 1800 euró/hónap bruttó a pincér és báros szakmában,1900-2400 euró/hó bruttó a szakács szakmában és 1400 euró/hó az egyéb vendéglátó rendszeri személyzet számára.Szállást biztosíthat az alkalmazó cég vagy segítséget nyújtanak a szálláskeresésben.

Azok a Hargita megyei lakhelyű jelentkezők akik megfelelnek a feltételeknek,kérjük jelentkezzenek a Csíkszeredai Munkaerő-elosztó Ügynökségnél,Fratiei utca 2 szám,telefon 0266-313423,annak érdekében,hogy nyilvántartásba vegyék őket és megkaphassák az előválogatásra szóló meghívót.Az adatbázisba a felvétel a következő iratok alapján történik:

-típuskérés(a Munkaerő-elosztó Ügynökségen kell kitölteni)

-személyazonossági vagy útlevél másolat(legalább 6 hónapig még érvényes kell legyen)

-önéletrajz-CV ,Europass modell alapján németül kitöltve,fényképpel ellátva(Lebenslauf)

-büntetlen előéletet igazoló bizonyítvány,eredetiben-cazier judiciar(6 hónapig érvényes)

-orvosi igazolás a családorvostól a következő megjegyzéssel”Clinic sanatos/apt pentru munca”

Panescu Tiberiu,igazgató

Kiállítja Virágh Zsuzsánna,főellenőr,EURES osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy