Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ellopták a román zászlót az RMDSZ Hargita megyei székházáról?

A törvény előírja, hogy a román zászlót is ki kell tűzni a pártok romániai székhelyén. Az RMDSZ székházáról hiányzik ez a zászló, ami annak a jele, hogy valaki ellopta, mert nem tudjuk elképzelni, hogy Csíkszereda központjában, közel a prefektúrához és a rendőrség szeme előtt az RMDSZ megengedné magának, hogy megsértse a román állam törvényeit, és ilyen gesztusokkal sértegessen vagy uszítson.

Hargita megye prefektusa és a Hargita Megyei Rendőrség jól teszi, ha gyorsan megkeresi azt, aki ellopta a román zászlót az RMDSZ székházáról, hogy visszahozzák, mert ellenkező esetben jogi lépéseket kell tenniük az RMDSZ-el szemben, mert a törvény azt mondja, hogy „a politikai pártok székhelyén állandóan ki kell legyen tűzve a román zászló”.

A Hargita megyei prefektusnak, amikor megoldotta az RMDSZ székházáról hiányzó román zászló rejtélyét, javasoljuk, hogy keressen rá az RMDSZ honlapjára az interneten, és hívja fel az RMDSZ Hargita megyei szervezetének telefonszámát, hogy megtudja, ki válaszol erre a telefonszámra. Ki tudja, talán felfedez valami kínos dolgot, amit prefektusként meg kellene oldania.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.