A Hargita megyei katonai tűzoltók küldetései március első hétvégéjén

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Március első hétvégéjén a Hargita megyei katonai tűzoltók minden nap szolgálatban voltak, hogy biztosítsák a polgárok védelmét és biztonságát.

Az elmúlt három napban (2024.03.01-03) 25 vészhelyzetet regisztráltak. A beérkezett kéréseket követően a SMURD személyzete 22 vészhelyzet kezelésében avatkozott be, 22 bajba jutott személynek nyújtottak orvosi segítséget.

Az ilyen típusú bevetésekkel párhuzamosan az operatív csapatok azonnal beavatkoztak egy, a DJ 137 C úton történt közúti balesetet követően, valamint két, több mint 4 hektárnyi területet érintő, ellenőrizetlen száraz növényzeti tűz felkutatásán és eloltásán Csíkszereda és Madéfalva településeken.

A beavatkozó csapatok továbbra is szolgálatban vannak, és készen állnak az operatív dinamikában rögzített vészhelyzetek hatékony kezelésére.

A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információk a https://fiipregatit.ro platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy