Bilanțul misiunilor gestionate de pompierii harghiteni în primul weekend al lunii martie

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 În primul weekend al lunii martie, pompierii militari harghiteni s-au aflat la datorie, zilnic, pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

În ultimele trei zile (01-03.03.2024), s-au înregistrat 25 de situații de urgență. În urma solicitărilor primite, echipajele SMURD au intervenit pentru gestionarea a 22 de situații de urgență, 22  de  persoane aflate în dificultate fiind asistate medical.

Concomitent cu aceste tipuri de misiuni, echipajele operative au intervenit cu promptitudine și la o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe DJ 137 C, pe raza localității Tăureni, comuna Feliceni, precum și pentru localizarea și stingerea a două arderi necontrolate de vegetație uscată, în localitățile Miercurea-Ciuc și Siculeni, în urma cărorasuprafața de teren afectată a fost de peste 4 hectare!

În continuare, echipajele de intervenție rămân la datorie și sunt pregătite să gestioneze cu eficiență situațiile de urgență înregistrate în dinamica operativă.

Aflați cum să reacționați în caz de nevoie și fiți pregătiți pentru a face față oricărei situații de urgență! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență 👉 https://fiipregatit.ro.

De asemenea, aplicația mobilă DSU poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play și oferă informații extrem de utile pentru a fi mereu pregătit.

                    COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy