A Hargita megyei rendőrök által felderített közlekedési szabálysértések, december 15-17 között

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023. december 15-én 21:10 óra körül a 4-es számú székelyudvarhelyi vidéki rendőrség személyzete szolgálatuk teljesítése közben észleltek egy 27 éves homoródszentmártoni férfit, aki lakóhelyén személygépkocsit vezetett, és az alkoholszondás tesztet követően 0,70 mg/l értéket mutattak ki a leheletében.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés miatt bűnügyi eljárás indult.

2023. december 16-án, 10 óra körül egy 43 éves gyergyóremetei férfit a gyergyóditrói rendőrök észleltek, miközben a községben a D.J.153/C úton személygépkocsit vezetett, és az elvégzett ellenőrzések után kiderült, hogy a férfi külföldi hatóságok által kiállított vezetői engedéllyel rendelkezik, amelyet idén szeptemberben töröltek.

Vezetői engedély nélküli járművezetés miatt bűnügyi eljárás indult.

2023. december 16-án 22 óra 30 perc körül a gyergyószentmiklósi 5-ös számú vidéki rendőrség rendőrei egy 66 éves gyergyóújfalvi férfit igazoltattak, miközben személygépkocsit vezetett lakóhelye egyik utcájában, és az alkoholszondás tesztet követően 1,33 mg/l tiszta alkohol értéket mértek a kifújt levegőben.

A férfi ellen alkoholos befolyásoltság alatt történő járművezetés miatt bűnügyi eljárás indult.

2023. december 17-én, 18 óra körül egy 32 éves, szépvízi férfit a rendőrök szolgálatuk gyakorlása közben észleltek a lakóhelyén személygépkocsi vezetése közben, és az alkoholszondás vizsgálatot követően 0,60 mg/l értéket mutattak ki a leheletében.

Az ügyben alkoholos befolyásoltság alatt történő járművezetés miatt büntetőeljárás indult.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy