A Hargita megyei tűzoltók küldetései az elmúlt 24 órában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A katonai tűzoltók a tegnapi nap folyamán (2024.01.04.) a lakosságtól érkezett 11 megkeresésre reagáltak, amelyek elsősegélynyújtásról, tűzoltásról és közösségvédelmi műveletekről szóltak.

A fenti időszakban a SMURD munkatársai 5 személynek nyújtottak elsősegélyt.

Az elsősegélynyújtásokkal egyidőben a megyénkben keletkezett 5 tűzeset oltásában is részt vettek a tűzoltók, ezekből 4 ellenőrizetlen növényzeti tüzet regisztráltak, Csíkszentgyörgy (Csinód körzet), Csíkszentimre, Homoródszentmárton és Csíkszereda településeken, az érintett terület kb. 63 ha, valamint egy nagylétszámú eseményen biztosítási küldetést láttak el a FK Csíkszereda és FK 1599 Sellenberk labdarugó mérkőzésen.

A Hargita megyei katonai tűzoltóság továbbra is a nap 24 órájában mozgósítható a vészhelyzetek operatív kezelésére és elsősegélynyújtásra a rászorulók számára.

Az Országos Vészhelyzeti Platform – fiipregatit.ro és a DSU mobilalkalmazás alapvető eszközök a polgárok tájékoztatásában és felkészítésében a vészhelyzetekre.

Látogasson el most a www.fiipregatit.ro oldalra, vagy töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, hogyan kell viselkedni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy