A Hargita megyei tűzoltók küldetései az elmúlt 72 órában (április 26-28)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pénteken, szombaton és vasárnap a Hargita megyei tűzoltók 29 megyei szinten regisztrált veszélyhelyzetet kezeltek.

Ez idő alatt a SMURD személyzete 22 kérésre reagált, melynek következtében egy gyermek és 21 felnőtt részesült orvosi ellátásban.

Az elsősegélynyújtási bevetésekkel párhuzamosan a székelyudvarhelyi tűzoltóság csapatai péntek délután Székelyudvarhelyen, a Fások utcában található vegyes raktárépületben kitört tűz lokalizálása és felszámolása érdekében intézkedtek.

Ugyanakkor a vizsgált időszakban kollégáink egy gyergyószentmiklósi közúti balesetet követő tűzvédelmi intézkedéseket, valamint a Hargita Rally és az FK Csíkszereda- AFC Unirea 04 Slobozia II. ligás labdarúgó-mérkőzés biztonsági intézkedéseit biztosították.

Ugyanebben az időszakban a RO-Alert rendszeren keresztül 16 figyelmeztetést küldtek a lakosoknak medve jelenléte miatt Csíkszereda, Székelykeresztúr, Csíkszentkirály, Siménfalva területén.

Az Országos Vészhelyzeti Készültségi Platform – fiipregatit.ro és a DSU mobilalkalmazás alapvető eszközök a polgárok tájékoztatásában és felkészítésében a vészhelyzetekre.

Látogasson el a www.fiipregatit.ro weboldalra, és töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, mit kell tenni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy