A Hargita Megyei Vezetői Jogosítvány és Gépjármű-nyilvántartó Közszolgálat közérdekű információja

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Hargita Megye Prefektusi Intézménye (Hargita megyei Vezetői jogosítvány és Gépjármű-nyilvántartó Közszolgálat) a következő információkat közli az érdeklődőkkel:

2021.06.10-től kezdődően a belügyminiszter 2020.09.16-i 139-es sz., később módosított és kiegészített rendelete a járművek nyilvántartási műveleteihez vagy rendszámtáblák, illetve ideiglenes rendszámok  kiállítási műveletéhez szükséges dokumentumok átvételére most a közszolgálat székelyudvarhelyi rendőrség épületében található alközpontjában is lehetőség van, Bethlen Gábor utca, 53. sz.

Minden csütörtökön, 9:15 és 13:45 között, előzetes időpont egyeztetés nélkül nyújthatók be a dokumentumok.

Az itt benyújtott kérelem alapján kiállított nyilvántartási okmányok vagy ideiglenes rendszámtáblák kibocsátása csütörtökön 13: 45–14: 45-kor vagy a szolgálat csíkszeredai székhelyén történik.

2021.06.10-től a maroshévízi alegységnél a tevékenység keddi napra korlátozódik, 9:45- 13:15 óra között. Ezen a helyszínen csak a dokumentumok fogadása, rendszámtábla kiadása és a rendszámtáblák ellenértékének beszedése történik.

Minden más művelet esetében az érdekelt személyek kérjenek időpontot a www.drpciv.ro oldalon, és az közszolgálat csíkszeredai székhelyén jelentkezzenek a kapott időpontban, Csíkszereda, Kossuth Lajos utca 11-13, csakis az időpont napján, 10 perccel a kapott időpont előtt.

Az elrendelt intézkedéseket a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megakadályozására vonatkozó hatályos szabályok szigorú betartásával hajtják végre.

  • A Hargita Megyei Prefektus Intézményének tájékoztatása

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy